Flexleasing

Vi hjælper dig med den bedste flexleasingaftale, da vi mægler mellem 3 eller flere leasingselskaber for at kunne tilbyde den mest attraktive leasingaftale på markedet.

Detailing

Der er ingen bedre følelse end en ny bil – også selvom den er ældre. Ved at give den en detailing, kan bilen fremstå pænere end den forlod fabrikken og ydermere være beskyttet med markedets førende coating så den er beskyttet mod vind og vejr.

Dæk & Fælge

Vi kan hjælpe dig med at finde nogle flotte fælge til din bil og kombinere det med gode kvalitetsdæk, så brændstoføkonomi og sikkerhed er i top.

Service

Vi servicerer din bil. Alt fra de almindelige olieskift til større reparationer, Alle service bliver foretaget med originale reservedele til din bil.

Aircondition

Klimaanlæget i din bil er den største comfort. Vidste du at det jævnligt skal serviceres. Vi har top moderne udstyr til at kunne give dit klimaanlæg den bedste service og holde dig kølig i de varme sommerdage

Afhentning & Levering

Er din kalender fuldt booket, og vil du undgå at køre din bil til service elller dækværksted. Vi afhenter og leverer hvor og hvornår det passer dig.